Posao u EU – Mađarska LMS

 

Prijavi problem
Zahtev je u toku, sačekajte.........

Additional Info

Mobilni, Viber ili WhatsAppViber: +4368120628998
Grad u kojem se radiGedele
GradGrad u Madjarskoj
DrzavaMadjarska

Kompanija „Nice LMS“ koja se nalazi u madjarskom gradu Gedele (Godollo) zapošljava još nekoliko osoba sa naših prostora. Za ovaj posao mogu da konkurišu osobe oba pola sa bilo kojim pasošem.
Ova kompanija koja se nalazi u gradiću, koji je predgradje Budimpešte se bavi proizvodnjom delova za mašine (najčešće Audi i Samsung). Posao je manuelnog tipa i da bi konkurisali, ne treba vam prethodno radno iskustvo, završena škola, niti znanje jezika. Sam posao je verovatno fizički medju najlakšim poslovima koji postoje. Žene rade većinom na kontroli kvaliteta.
Možete da radite i samo na 3 meseca, a može i da vam se pravi viza.
Po dolasku bili bi plaćeni 3,2e neto, ali relativno brzo (pa i za samo 20 dana), ukoliko se uklopite, firma vam daje ugovor na 700e mesečnu platu na radno vreme radnim danima po 8 sati, plus prekovremeno, subota, noćna, itd.
Smeštaj je besplatan i pristojan i svaka soba ima svoje kupatilo. Teretanu i saunu možete besplatno da koristite. Prijava kompletna. Radna dozvola o trošku poslodavca. Akontacije moguće 3 puta mesečno od po 50e. Plaćen prevoz od smeštaja do posla (15,20 minuta vožnje) i vozi vas bukvalno ispred smeštaja do ulaza u firmu i obrnuto.
U ovoj firmi već rade 70 ljudi naših ljudi. Mogućnost napredovanja.

Polazak je 18. Maja iz Beograda, Novog Sada, ili Subotice. Nemate troškove odlaska.
Od dokumentacije treba samo pasoš (u Madjarskoj ne treba uverenje o nekažnjavanju da bi ste predali za vizu).
Za ulaz u Madjarsku, trenutno ne treba da vadite i nosite iz Srbije nikakav test, niti da imate potvrdu o vakcinisanju. Po dolasku ne idete u karantin, odmah radite.

INFORMACIJE na:
Viber +4368120628998 ,
od 08:oo-20:oo sati svaki DAN.
Pošaljite poruku na Viber a ja ću vas nazvati čim budem imao vremena.
Ne saljite poruke na E-mail jer ih ne citam.

Comments